Rabobank Dichterbij magazine
SNS bank two-pager
Jaarverslag in infographics - Stadgenoot
Beveilig uw huis - Plus magazine
Burgerparticipatiecongres
Joris Fiselier

Foto Oscar Limalehu

Specialisme

Infographics en informatievormgeving. Animatie, illustratie, cartografie.

Wat is een infographic?

Het woord infographic is een verkorting van 'information graphic'. Oftewel: een infographic is een grafische weergave van informatie. Een grafiek of diagram kan een infographic zijn, maar ook complexere zaken als bijvoorbeeld de werking van de verbrandingsmotor, of de manier waarop gegevens van een OV-chipkaart worden gelezen. Het doel van een infographic is het inzichtelijk presenteren van (complexe) informatie op een aantrekkelijke manier. Inhoud én vorm zijn daarbij belangrijk.

Waarom een infographic?

Een infographic kan u helpen om inzicht te krijgen, bijvoorbeeld door het visualiseren van data of door de manier van presenteren van bepaalde gegevens.

Wat ik voor u kan doen

Ik heb ruime ervaring in het maken van infographics voor diverse opdrachtgevers, zowel voor print als online, vanuit mijn eigen studio. Wilt u een infographic laten maken, informatie over de mogelijkheden of een offerte? Stuur dan een e-mail via het contact-formulier, of rechtstreeks via de link onderaan de pagina ('Stuur een e-mail'). Ik stuur u dan graag mijn portfolio op.